2022. február 19., szombat

Első gyerekes hülye szülők,

ha elszabadulnak otthonról, mit csinálnak? Felvásárolják a Tesco, az Auchan ÉS a DM rágókakészletét. Így hát L. most boldog rágóka-gyűjtemény-tulajdonos, nem mellesleg 4 hónapos. 

Sétálni ma nem sikerült jót, mert a mi kis bogyónk olyan különleges hópihe, hogy nem szereti a babakocsit. Időnként azért vannak sikerek, a délutáni sétákba nagyrészt beletörődik, ha jól időzítek és pont álmos, mert akkor hamar elalszik a jó levegőn. De amint felébred (30-45 perc), üvölt. Ennek okát egyelőre nem értem, de örülök annak a fél órának is. 

Enni jól eszik, bal cickó erőn felül teljesít, ma meg is kapja a hónap dolgozója kitüntetést, mert elértük a kitűzött célt (4 hónapig kizárólag anyatejes táplálás). Hogy motivált maradjon, a következő cél az öt hónap. Akkor meg úgyis kezdeni kell a hozzátápolást.

Elkezdett bukni L., eddig nem bukott kb egyáltalán. De még mindig csak kicsiket, remélhetőleg így is marad.

Hason nincs eleget, mivel 3 perc után nyíg, de azért igyekszünk erőltetni. Oldalára fordul, meg tök ügyesen fog meg dolgokat. 

Nyáladzik, mint a vesztés és persze mindent tol a szájába, ahogy kell. 

Néha nagy kegyesen mosolyog, fürdés közben pl. Vetkőzni szeret, felöltözni nem. 

Most nővérem altatja, főzök addig egy köménymag levest. Holnap meg megyünk Pierrékhez, majd megint előadhatja, hogy mi nem értünk a saját gyerekünkhöz. Eskü írok Katának (vagy az utódjának) levelet, hogy soron kívül mégis adjanak már Pierréknek egy kölköt, de hasfájósat ám! Akkor okoskodhatunk neki mi is. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése