2024. szeptember 19., csütörtök

Jó ötlet volt Lady Gagára táncoltatni Lujzát,

mert most a bölcsiben a reggeli kaki közben* azt harsogja, hogy Ale-Alehandroooo, Robertoooo

Én mondjuk őszintén röhögök rajta, de Zabulon nem bírja csitítgatni zavarában, miközben eleve tőle jött ez az egész Gaga dolog. Mondta is nekem, bölcsiből kifele jövet Zebu, hogy most biztos azt gondolják, hogy Lady Gagát hallgattatunk vele, mire azt válaszoltam, hogy de hát azt hallgattatunk vele! 


Na jó, mást is. A nyári napsütésben többször rázendítettünk a "sajnos szemembe sütött a nap" sorra az Ocho Macho slágeréből, aztán meghallgattuk az egész dalt, és Lujza annyira cuki félrehallást produkált, hogyaszongya: 

"Öreg macska tanítja, gyere ugorjál!" (Eredetileg: Öreg raszta tanítja: everything's alright - de annak semmi értelme)


Azért én próbálok a Gryllus-vonalon maradni, meg népdalokat, megzenésített Weöres verseket és társait dalolászni Lujzának, de rettenetesen izgalmas a mi régi-új kedvenceinket is megismertetni vele. Komolyan izgulok, hogy a Queen-t nehogy túl korán mutassam meg neki (el ne vegyem a kedvét), és még a videóklippekhez is kicsi, de lehet elkezdek írni egy listát (életkori besorolással), hogy mit szereték majd neki megmutatni addig, amíg még hagyja, meg amíg még Zebuval mi vagyunk számára az etalon. Ami amúgy egy szűk időablak, szóval jó, ha idejénem felkészülök. 




*a búcsú-ceremónia része, hogy ott kaksizik, nem otthon, s nem miután elmentünk dolgozni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése