2022. június 13., hétfő

Végső soron nem volt vészes a hétfői nap,

összesen 4,5 óra volt az összes ügyintézés, ennyit kellett L-nek nélkülünk kibírnia. Vagy anyumnak ennyit kellett kibírnia L-lel úgy, hogy nem vagyok a közelben. Nem is tudom, melyik a jobb megközelítés, de a lényeg, hogy kibírták, sőt, kifejezetten jó kedvvel (bőséggel). Egy órás séta, alvás, 190 ml-es üveges kaja benyomása, játék, móka kacagás mind belefért ebbe az időbe. Apum is jött, nem ivott (!), amúgy kész vicc, hogy 70+osan az ő alkohol- és cigarettafogyasztásával (vagyis annak ellenére) mennyire fiatalos tud lenni, s úgy ül le törökülésbe L mellé a földre, olyan könnyedén, hogy ihaj-csuhaj.

Amúgy mi meg izgultunk, hogy jaaaaaj, L-t több mint négy órát a nagyszülőkre bízzuk, mi lesz vele, miközben ismerőseink a 6 hónapos lányukat egy barátjuk lagzija miatt bízzák a nagyszülőkre. Négy NAPRA! (Merthogy a lagzi Spanyolhonban lesz.) 

Én nem tudnék négy napra nyugodtan elmenni, még akkor sem, ha maximálisan megbízom anyumban, ilyen pici baba esetében szerintem ez túlzás - de hát különbözők vagyunk. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése