2021. január 21., csütörtök

Három évre

szól Öcsiék alkalmasságija, rajta a hi-va-ta-li pecsét is. Ennyi idejük van arra, hogy ők passzoljanak leginkább egy gyerkőc (vagy egy testvérpár) igényeihez. Mehet a drukk ezerrel, hogy megtörténjen az egymásra találás! Mert 3 év után - a jelenlegi törvényi változások miatt - nem fognak új engedélyt kapni, hiába az apai ösztön, meg a gondoskodási vágy, meg a lelkendező környezettanulmány. 

De most a pozitív részére kell koncentrálni és bevonzani a sikeres örökbefogadást! 

Nekem meg lassan gyártani kell a kis petesejteket a leszíváshoz - most még az előkészítő szakaszban vagyok, holnap megyek vizsgálatra. (Persze ilyenkor késik a menzesz...) Zebulon már prémium tápon van, én is tolom a vitaminokat, a körmöm sosem volt ilyen erős. Odafigyelek a szénhidrátra (azaz "letettem" a szörpöt és a csokit), nem idegeskedek (wahahahahhaha, nyilván) - amúgy jó durván beindult a meló januárban, csak kapkodom a fejem, annyi határidő, meg teendő van... 

De most, mivel épp nem munkaidő van, ezeket a gondokat szépen elengedem (holnapig megvárnak), inkább beülök a wellness-szalonba (aka lábmasszírozó) és olvasom a Hangyabolyt.    


3 megjegyzés: