2021. február 15., hétfő

Öt nap bezárkózás után

vasárnap lemerészkedtem a boltba, persze kettesben Zebulonnal, később még sétálni is elmentünk a ragyogó napsütésben Valentin-napi kacsa-lesre. Amúgy már-már gáz, hogy ennyire elvagyok a lakásban, és nem hiányzik a kimozdulás, ami amúgy nem igaz teljes egészében, mert szívesen kimozdulnék: nemrég nyílt egy kis franci cukrászda, na, például oda, de nem béna elviteles dologra gondolok, hanem arra, hogy felöltözök csinosan, sminkelek, Zebu is parfümöt fúj magára és beülünk elfogyasztani valami méregdrága apró kis csodát a kávénk mellé. Vagy olyan irányba is ki tudnék mozdulni, hogy meg se álljunk mondjuk Berlinig, Kölnig, Tallinig vagy Gdansking... 

De most még zárkózunk, Öcsiékhez sem mentünk tegnap, pedig akkor volt a szülinapja, amit én imádok, mármint a tényt, hogy nem a gólya hozta, hanem Szent Bálint, mivel a két bátyja után ő nem tervezett baba volt, csak "becsúszott". Igazi kis szerelemgyerek. Az viszont zavart, hogy így (lényegébe véve miattam) majd csak jövő héten köszönti fel őt az egész család, úgyhogy futár vitt neki(k) egy kis meglepetést. :)


  

A munkahelyen elég okés minden, a főnököm cuki, szurkol nekünk nagyon, felsőbb utasításra megtiltotta, hogy bármin görcsöljek vagy idegeskedjek. Azért szerencsére van munka is, nincs annál rosszabb, mint amikor unatkozik az ember, még ha a feladat kissé favágós is... A digitális elefántcsonttoronyban is beindult az élet, az első eligazítás után is maradtak jó sokan a kurzusomon. Kicsit se frusztráló amúgy a monitornak beszélni úgy, hogy semmi visszajelzést nem kapok, s mivel 90 fős a résztvevői gárda, nem akarok tőlük bekapcsolt kamerát kérni, ne emiatt haljon le a rendszer. A szemináriumok egy fokkal jobbak, ott kérem a kamerát, hogy lássam az  értelmet megcsillanni a szemekben, viszont ekkor meg az a nehézség, hogy gyakorlatot kellene tartani, ehhez képest szerencsétlen hallgatók azt nézik, hogy én hogyan kattintgatok, és próbálnak jegyzetelni, de ők nem tudják kipróbálni, csak majd egyedül... Mondjuk értelmes társaság (igen, van csillogás).

Az insta ma reggel Aussiebum hirdetésekkel bombázott, biztos a Netflix pletykált neki. De még mindig jobban járok a csini alsógatyás pasikkal, mint Zebulon, akinek egészen bizarr wish hirdetések bukkannak fel a facebookján: popsin cipzározható férfi latex ruha, műanyag betét az alsóba, amitől nagyobbnak tűnik a péló (amúgy ennek mi értelme?), zuhanyra erősíthető beöntő-készlet... Utóbbit Öcsi megszakértette, s szerinte azzal a vékonybelet is kis lehet sikálni. Praktikus.      

Na jó, még 10 perc van hátra kúpozás miatti kötelező egy órás fekvésből, aztán indulat a móka (munka). 

Már csak kettőt kell aludni az eredményhirdetésig...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése