2023. december 8., péntek

Indokolatlanul vidám tartalom,

mert újra átjött a Boszorkány szomszédunk cukker kamasz macskája látogatóba:

Megtekintette az ablakban haldokló virágokat és az ősszel készített falevél-rókákat, majd...


idegállapotba hozta Kórászt. Engem az hozott idegállapotba, hogy mi az égtől ilyen mocskos már megint az ablak. 


(A teraszon lévő macskmaászókát eredetileg kidobásra szántuk, erre másnap Cicó - Lujza nevezte el így - megjelent, s olyan cukin játszott rajta, hogy egyelőre kint hagytuk. Kórász ennek korlátozott mértékben örül, s az ennek alatt elsősorban Cicót értem. Mi meg próbáltunk családilag visszafogott mértékben olvadozni Cicó miatt, nehogy Kórász megsértődjön, de mi cuki már! (Nyilván Kórász a leggyönyörűbb macska a világon, ezt számára is egyértelművé tettem, miután Cicó balra elkódorgott más leánymacskákat csábítgatni.)

2 megjegyzés:

  1. Szivmelengető képek. A cicák nagyon aranyosak. A róka tök cuki az ablakon. A virágaid meg nem tűnnek haldoklónak-látnád az enyémeket.

    VálaszTörlés
  2. Köszi! Cicó a kis kerek képével nagyon mókás, imádom. Kórászunk meg persze maga a hűvös elegancia azzal a behúzott zsiráfnyakkal. (Zsiráfnyaksága akkor látszik, mikor a tányéromban lévő ételt "kell" megszaglászni.) A levél-rókák alapanyagát Lujza gyűjtötte az erdőben (mármint nem egyedül, mentünk vele, de tökre komolyan). Nem vagyok egy "kreatívmami", de ez a levél-róka eszkábálás jó móka volt. :)

    VálaszTörlés