2023. június 28., szerda

Újabb M-s álom,

M nélkül. El se kezdem leírni. Viszont egy pszichológushoz most már befizetnék, hogy mi az ég ez. De erre se idő, se pénz nincs, ha mennék, amúgy is annak járnék előbb utána, hogy miért kapok agyfát attól, ha Lujza tekergeti a haját, meg hogyan tudnám megőrizni jobban (tovább) a hidegvérem pl. sikertelen altatás és hasonló szituációkban.  

4 megjegyzés:

  1. Én is mindig csodálkozom, miket össze nemtudok álmodni.

    VálaszTörlés
  2. én a héten kezdtem el a te Lujzás témáidhoz hasonló szituációk és irtó nehéz érzések miatt újra járni terápiába. már maga az a tény gyógyító - nekem legalábbis -, hogy szánok erre, magamra időt. szóval szerintm nagyon megfontolandó (de persze én elfogult vagyok. :)).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ő igen, az úgynevezett én-idő (de hülye egy kifejezés, pedig mennyire nagy szükség van rá). Már Lujza előtt is éreztem, hogy kellene, most pláne érzem, de totál nem bírjuk megoldani a logisztikát. Nyilván, ha (amikor) borul(na) a bili, mint anno Zebulon összeomlásakor, akkor megoldanánk. Persze, ha hamarabb megoldanánk, nem borulna a bili. Kifogások, kifogások, kifogások...

      Törlés
    2. Igen, ez nehéz nagyon, tökre megértem..., mi is azért agyaltunk sokat, hogy milyen időpontok jöhetnek egyáltalán szóba, és aztán izgultam, hogy abból legyen jó valami a terapeutámnak is... Meg te ugye már dolgozol, ha jól értem - otthonról végezhetően, de az idő akkor is kell arra is. Remélem, ha mégis úgy van, akkor még a biliborulás előtt találtok rá lehetőséget!

      Törlés