Maradék kuszkusz baracklekvárral keverve. Felcsapok gasztrobloggernek. Új olvasóim figyelmét felhívom a kompozíció igényességére, régi olvasóim
felvidult arccal ismerhetnek rá az apró-virág- mintás terítőre.
A kuszkusz egy roppant jó dolog. Tényleg annyi, hogy tálba szórod, leöntöd forró vízzel, állni hagyod 2 percet lefedve, kész. Sós köretként lehet bele apróra vágott zöldség, fűszer, de ugye most édesen is kipróbáltam. Amúgy őrölt durumbúza.
Jé, az apró virágmintás :)
VálaszTörlésEz a kuszkusz lekvárral hasonló a lekváros tésztához? Még sosem ettem kuszkuszt.
A kuszkusz egy roppant jó dolog. Tényleg annyi, hogy tálba szórod, leöntöd forró vízzel, állni hagyod 2 percet lefedve, kész. Sós köretként lehet bele apróra vágott zöldség, fűszer, de ugye most édesen is kipróbáltam. Amúgy őrölt durumbúza.
VálaszTörlésÉn meg szoktam kicsit pirítani ! Nagyon finom!
VálaszTörlés