2023. június 27., kedd

Keszekuszkusz gondolatok 2.

Maradék kuszkusz baracklekvárral keverve. Felcsapok gasztrobloggernek. Új olvasóim figyelmét felhívom a kompozíció igényességére, régi olvasóim felvidult arccal ismerhetnek rá az apró-virág- mintás terítőre.



3 megjegyzés:

  1. Jé, az apró virágmintás :)
    Ez a kuszkusz lekvárral hasonló a lekváros tésztához? Még sosem ettem kuszkuszt.

    VálaszTörlés
  2. A kuszkusz egy roppant jó dolog. Tényleg annyi, hogy tálba szórod, leöntöd forró vízzel, állni hagyod 2 percet lefedve, kész. Sós köretként lehet bele apróra vágott zöldség, fűszer, de ugye most édesen is kipróbáltam. Amúgy őrölt durumbúza.

    VálaszTörlés
  3. Én meg szoktam kicsit pirítani ! Nagyon finom!

    VálaszTörlés