2022. november 11., péntek

Életminőség-javulást

hozott magával a szárítógép, amit csak azért vettünk meg, mert (fostunk) féltünk, hogy bepenészedik a fal az óriás IKEA-szekrény mögött. Nem gondoltuk, hogy ennyire jó dolog, pedig Pierre évek óta áradozik róla.  

A mosogatógépnek egyelőre ellenállunk. 

4 megjegyzés:

  1. Szárítógép? Nem párátlanító?

    VálaszTörlés
  2. Párátlanító is van, de az sem volt elég, ha kiteregettünk. És kb minden nap teregetés volt, így szegény párátlanító is ment, de magas maradt a pára. A pára-para miatt meg lett szárítógép. Egyetlen hátránya, hogy minden olyan puha lesz, a törölköző is, pedig azt úgy szeretem, ha “morcos”.
    (Médea voltam, telefonról)

    VálaszTörlés
  3. Lehet, hogy nálunk is megoldás lenne egy száritógép, mert egyenlőre itt a penész áll nyerésre. A szüleimnek és tesóméknak is van és ilyenkor télen nagy segítség, mikor nem száradnak maguktól a ruhák.

    VálaszTörlés
  4. Én azt hittem, úri huncutság. Amúgy persze az, de helytakarékosság miatt is jó, állandóan kerülgettük a ruhaszárítókat. Illetve a kapszula-ruhatár is új értelmet nyer: ugyanazt a négy pólót, zoknit, bugyit használom, mióta megvan a gép, mert reggel berakok egy mosást, délután már vehetem fel a tiszta, száraz cuccokat.

    VálaszTörlés