2022. július 26., kedd

A helyzet jelenti, hogy

a fűtéscső rendben. Holnap jön extulaj falazni nekünk. IKEA is szerdára ígérte magát, de előtte meg hétfőre, azelőtt meg péntekre, szóval hiszem, ha látom. 

De már össze van rakva a leges-leges-legfontosabb bútor, tudjátok, amit elsőnek rendeltünk meg (előszoba szett) plusz a kanapé. Utóbbi nagyon fontos, mert ez azt jelenti, hogy lesz hol aludnunk akkor is, ha IKEA továbbra is bénázik. 

Ám, ami ezeknél sokkal fontosabb: kétfogúsága ma megtette az első mászó “lépését”. Utána persze egyből visszacsúszott kisbéka alakzatba, de nővéremmel láttuk, alaposan meg is tapsikoltuk a teljesítményt, L
meg értetlenül vigyorgott, közben folyt a nyála. Tanítjuk amúgy tapsolni őt is, mert imádja, ha tapsolunk neki. A hintáját is imádja végre. Elkezdett talán hízni is, a mérleg legalábbis átlépte a bűvös 7000 grammot. (Tudom, ne hasonlítsam más babához, de más babák 4-5 hónaposan nyomnak ennyit…). Rengeteget mozog, mást sem csinál, de komolyan, mint egy kis sajtkukac. 

Nővérem most rengeteget van itt, L-lel mindig nagyon jókat játszanak. Nagy segítség, mert le tudja kötni, amíg pakolok. Anyum is rengeteget segít. Azt nem is írtam, hogy apum meg pszichiátrián van, most a második hét, de küldik is haza a fokozódó covid helyzet miatt, pedig jobb lenne, ha még maradna vagy két hetet… Nyilván nem lesz absztinens, de azért mégis… Anyumnak volt két nyugodtabb hete - persze mindig van min idegeskedni, de legalább üvöltő tévé nem zavarta az alvásban és nem kellett aput összeszednie valamelyik kocsmából. 

2 megjegyzés:

  1. Gratulálok a babának az első mászó lépések megtételéhez! És további kitartást és pozitív szemléletet a ház alakításhoz. Remélem már lassan látszik a fény az alagút végén.

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük! Igen, amúgy van fény az alagút végén, és nem a gyorsvonaté. :D Ma Zebu is optimistább lett egy picit, mivel jött az IKEA és tudott haladni a bútorokkal.

    VálaszTörlés