2021. december 17., péntek

Pár éve Pierre

sem gondolta volna, hogy a férje helyett egy csaj mellett tölti az éjszakákat. Mindezt önként és lelkesen. Na jó, így a negyedik éjszakán egyhuzamban már lehet nem olyan lelkes. De itt van és ringat és pelenkáz és jutúb videókat nézeget nyugtatási technikákról. 

Zebulon gyógyszeradagját megint módosította a doki, mert a lórugásnyira emelt mennyiség nem jött be, most a kombináción változtatott. Talán most jó a helyzet, de nem akarjuk elkiabálni egy nap után. A tegnapi esti fürdetés után minden esetre Zebu karja között nyugodott meg L. 

Holnap jön szoptatási tanácsadó, igen, ilyen foglalkozás is létezik. A kéthónapos védőnői státusz (szerda) is megnyugtatott, mármint én lazább lettem, de pl. Pierre is elengedett néhány dolgot, amin feleslegesen pörgött. Hátha ez is segít, a hölgytől konkrét állásfoglalást és tanácsokat várok egy-két ügyben. 

Anyumat kedden műtötték, remélem, jól sikerült. Nagyon akar már jönni (és én nagyon akarom, hogy jöjjön), csak félek, korai még. L-t emelgetnie nagyon nem kellene… Apunak rendeltem kaját holnapra, annyival is legyen kevesebb, legalább azon ne kelljen aggódni, hogy tud-e enni. (Azon mondjuk lehet, hogy ne csavarogjon el otthonról és átvegye a kifizetett kaját)

Igaz, otthonról ki se kell mozdulni, hogy éhen maradjon az ember: tegnap balesetezett az ételkiszállító. Kaja helyett SMS jött… Még jó, hogy Ben Eflekt kiváló időzítéssel hozott előző nap egy adag Uncle Ben’s-t, az mentett meg… (Uncle Ben’s from Uncle Ben Eflekt, ez mekkora!)

A lényeg: L. gyarapodik, ahogy a tankönyv szerint kell, én is megvagyok, ennyi segítséggel bírom a tempót, sőt, néha kicsit már túl is van szervezve. 

( továbbra is bocsi az elírásokért, általában egy kézzel pötyögök és az autocorrrect nem mindig a barátom

1 megjegyzés:

  1. Anyukádnak jobbulást, neked kitartást, férjednek pedig egy kicsit több önbizalmat kívánok. Jó, hogy ennyire összetartó a környezeted. Mi is gondolkodunk baba-projecten, de az itthoni sz@r helyzet miatt nem lesz egyszerű.

    VálaszTörlés